2009. november 30., hétfő

Az előző részek tartalmából -vegyesblokk

reggel 10:24


sült csirke és forró tea, majd szólni kéne a tulajnak, hogy valami nem stimmel a szigeteléssel :)


a képen elrejtettünk egy nem norvég állampolgárt


mintha nem is -2 fok lenne


becsomagolva megy majd a fa alá


pontosan ezért harmadlagos, hogy fogsz-e valamit vagy nem


Haladjunk idő rendileg: Fjordos pecázás

A várostól kb. 10 km-re lógattuk be a csalijainkat Gábor cimborámmal. Az idő ködös, kellemesen (oké, kicsit már kellemetlenül) hűvös, pár napsugár erőlködik a felhőkön átjönni. Ilyen időben valósággal zabálnak a halak, ezt mindenki tudja... most sem történt másként, egymást váltva fogtuk ki a hatalmasabbnál hatalmasabb tengeri lazacokat ;) Gyakorlatilag szemben voltunk a fjord "kijáratával" láttunk is két kisebb, arra tévedt cetet (később kiderítem, mik is lehettek), de sajnos nem sikerült lefotózni őket.

Na jó, igazából halat végül nem sikerült fogni, de maga a csend, a látvány, az oda és visszaút sok új látnivalója miatt nagy kár lett volna kihagyni.

Kutyavásár Budán

Nem vitás, ez az volt. A fretex-et már ugye bemutattam, véletlen megint arra jártam, egy régi-új barátommal, akinek a neve egyelőre legyen titok. Ez a jó barát figyelt fel a cipős polcon árválkodó csodára, egy Nike SPD (spéci, hozzá való pedálhoz rögzíthető-oldható bringás cipő) cipőre. "Á biztos kicsi" -nem, tökéletes. "Á, biztos rossz rajta valami" -eddig még nem vettük észre. Csak hát az árát kérték meg nagyon... a kb. 25.000 Ft-os topánkát 99 NOK-ért (kb. 3000 Ft) kellett megvennem. VUHHHÚ :)

És elérkeztünk a felpezsdült jelenhez

Már biztosan mindenkinek fúrja az oldalát, ki lehet az eddig titokban tartott pajtás. Nem borzolom hát tovább az idegeket: bizony, nem mást, mint Pít barátomat köszönthetjük sok szeretettel. A labort bővítendő egy új munka társsal gyarapodtunk, így 27.-én már a 2 lépcsős welcome party első lépcsőjére küzdöttük fel magunkat Istvánnal, aranyos norvégsággal mondva Issztvannal. Ez oly annyira sikeres volt, hogy másnap rögtön meg is ismételtük, bevezettük magunkat a trondheim-i éjszakába, már már neki is láttunk arcon pörögni a Crash-ben, de akkor eljött a bűvös hajnali 2, ami Norvégiában minden buli végét jelenti.

3 megjegyzés:

  1. Csak a munka, vagy megy valami más is? Mondjuk már cefet hideg lehet. A wetheronline szerint mondjuk nem annyira, bár 17.-re a -7es Tmax már pedzi :)

    VálaszTörlés